Forside| Nyttig viden| Om wirksomhed.dk| Opret konto| Kontakt  

 

Virksomhed

Gruppe

Personlige

Website

Ydelser

   

Forside > Nyttig viden

Hvad er wirksomhed.dk

wirksomhed.dk er en omfattende samling af løsninger til at fremme enkeltpersoner og gruppers effektivitet. Vi udvikler løsninger i mange retninger hvorfra vore kunder kan vælge til - og fra - for at  dække deres individuelle behov. Vi er af den opfattelse at vores kunder skal have alle muligheder og selv vælge de løsninger der passer til deres hverdag. ´

Vi udvikler løsninger der som udgangspunkt dækker en vilkårlig virksomheds behov.  Har vores kunder specielle behov kan vi justere vores moduler til at møde dette behov.

wirksomhed.dk som website

Vi har udviklet Design - Gør det selv  og dynamiske forsider som benytter skabeloner der blot skal fyldes indhold i. Begge giver virksomheden mulighed for at rette og opbygge deres websted uden at skulle kontakte - og betale! - en ekstern person for denne ydelse. 

Vi har gennem årene udviklet alle former for website - redskaber . Bl.a. nyhedstyring, mailister, CMS - content managment system, shop, billedatlas og arrangement håndtering. Disse og mange flere kan frit benyttes.

Virksomhedsredskaber

Det er tilfredsstillende at producere en masse på kort tid. Vi udvikler de redskaber der giver mening at lægge på nettet. Således giver det ikke mening, at have avancerede tegneprogrammer eller store regnskabs programmer. Men informationer - der deles af flere, - er under indfludelse af andre eller - støtter hukommelsen - bør altid være tilgængelige uafhængigt af tid og sted.

  • Vi tilbyder en videnbase som er fremragende f.eks. til virksomheders behov for kvalitet og dokumentation.
  • Vore kontaktsystem giver dig og dine medarbejdere mulighed for at arbejde hjemme på en off-dag eller fra sommerhuset på en solskinsdag.
  • Salgs sekretæren hjælper dig med opsøgende salg og husker hvad du har sagt og tilbagemeldinger.

Grupperedskaber

Grænsen mellem virksomhedsredskaber og grupperedskaber er lidt flydende men det er noget med i hvilken grad det for nogen, giver mening at inddrage kunder og offentlige brugere i denne del af virksomheden. Samarbejdsperter kan enkeltvis tildeles adgang til nogle virksomhedsfunktionner.

Gruppe redskaber er et udforsket redskab på nettet og vi vil på sigt integrere vore version i projekter og debatsteder og andre relevante steder.

Personlige redskaber

Uden begrænsning er vores ambition at udvikle alle de applikationer der gør livet nemmere i dagligdagen for travle mennesker. 

Vi har plads til mange flere funktioner hvis der mangler nogle, men vi er meget glade for den del vi allerede nu tilbyder. Specielt vil vi fremhæve:kodehusker, links - fra dropdown menuen, noterne, kalenderen, Time/sag og internet søgning.

<< Forrige  -  Næste >>

 

Hvad er wirksomhed.dk?
Hvorfor wirksomhed.dk?
Spørgsmål
Abonnementsvilkår
Godt i gang
Opret konto

 
   
Copyright © 2005 wirksomhed.dk