Forside| Nyttig viden| Om wirksomhed.dk| Opret konto| Kontakt  

 

Virksomhed

Gruppe

Personlige

Website

Ydelser

   

Forside > Nyttig viden

Hvorfor benytte wirksomhed.dk?

Der er mange forskelligartede svar på dette spørgsmål. Svaret afhænger i stor grad af hvem der spørges.

Nogle virksomheder ville svare ... 

... fordi vi giver en langt bedre service til vore kunder gennem de mange kunderelaterede funktioner eller ...

... fordi vores medarbejdere får adgang til en stribe effektive redskaber der giver en stor mængde af informationer og en langt bedre udnyttelse af internettet eller ...

... fordi vores samarbejdsparter viser meget respekt når de gennem en personlig konto kan hente specifikke informationer eller ...

... fordi mearbejderne kan kommunikere bedre internt uafhængigt af tid og sted eller ...

... fordi vi får et flot website, vi selv kan udvikle design til og skifte 100% på kun to click.

Men alt i alt ...

Det samlede budskab er at wirksomhed.dk  ikke er udviklet til at løse specifikke opgaver, men generelle problemstillinger som de fleste virksomheder kan drage nytte af. Forskellen mellem det specifikke og generelle kan eksemplificeres med vores shop.

Forskellige virksomheder har forskellige behov for præsentation af varer og ydelser. Det giver et forskelligartet behov for funktioner som visning af pris, indkøbskurv og betaling.

Forskellen mellem shoppen kun med produkt præsentation og den kørende med kreditkort betaling, er en indstilling som kan vælges fra administrators sider.

Vi implementerer alle tænkelige funktioner i en pulje som virksomheder kan aktivere efter behov - uden ekstra omkostninger . Vi har primært fokus på de oplysninger det giver mening at bruge gennem internettet og udvikler løbende ny funktionalitet og forbedringer til eksisterende.

Vi har løbende projekter kørende og de nye funktioner implementeres i takt med de er færdige. Vore kunder modtager en e-post om de nye muligheder og kan aktivere dem efter behov.

<< Forrige  -  Næste >>

 

Hvad er wirksomhed.dk?
Hvorfor wirksomhed.dk?
Spørgsmål
Abonnementsvilkår
Godt i gang
Opret konto

 
   
Copyright © 2005 wirksomhed.dk